00:25:29 - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Robbert Oeffelt - WaarBenJij.nu 00:25:29 - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Robbert Oeffelt - WaarBenJij.nu

00:25:29

Door: Robb

Blijf op de hoogte en volg Robbert

29 Maart 2013 | Verenigde Staten, New York

Hoppa Choppa!

5000 metertjes in 25:29 minuten, superdik!
Dat was wat ik achteraf dacht van de trip.

De 5K-trip
Tijdens het lopen van de 5K dacht ik eigenlijk: Zo, dit gaat makkelijk! En lekker! Ter info: ik loop eigenlijk 60 minuten tijdens het trainen. Dus 25:29 minuten was een peuleschilletje! Nou, dat was iig een super begin vd week!

Bayside Dinner
Daarna hebben we een prakkie gegeten bij Bayside Dinner in Flushing, als overwinning dat iedereen de 5 kilometer uitgelopen had! De laatste finishste na 38.40 minuten, dus we hadden alle 7 onze beste beentje voorgezet en $400 opgehaald voor de kindertjes in Afrika. Nu kennen weer klein dorpje in Zimbabwe schoon water drinken. Yes!

Werk
Daarnaast liepen me zendinkies uit Costa Rica en Zuid-Afrika lekker deze week, na enige hoppelingen afgelopen week. Dus ben klaar voor de paasdagen! Oftwel de Paesdays!

Voorderest gaat het zijn gangetje,

Aju!

Robb

• 29 Maart 2013 - 19:10

Lottie:

ik ben trots op je!

• 30 Maart 2013 - 11:20

Opa En Oma:

Hallo Robbert,?Goed hoor dat je zo vlot de kilometers gelopen hebt. en dan nog voor het goede doel ook. Gaat alles goed met je? Hier loopt alles aardig. Ik zit een beetje te tobben met de bloeddruk.Door de pillen heb ik nu een veel te lage polsslag. Deze is 40 tellen per minuut terwijl 60/80 slagen normaal is. Nu he b ik mindere dosering gehad en nu is het 52 slagen. maar a.s.vrijdag moet ik terug komen. Ook nog bij de fysiotherapeut geweest Ze heeft gekeken maar door de pillen die ik slik voor de pijn is de pijn zo goed als weg en doen ze er verder niets aan. Krijg ik weer meet pijn dan moet ik terugkomen. Gisteren zijn Otto en Sabine wezen eten met de kinderen alvast voor de Pasen,vandaag Els en Remco en de jongens,die blijven ook slapen want dan gaan ze morgen ochtend om 6 uur naar de Hoekse rommelmarkt. Otto gaat ook staan. Je moet tegenwoordig een kaartje van 15 euro hebben en dan heb je een plek wel moet je er voor 7 uur zijn want anders vervalt je plaats. Het wordt steeds commercieler. Vandaag wordt er inde Tuinen een grote taart aangesneden van 3 bij 2 meter om de l\het 15 jarig bestaan van de Tuinen in te luiden. Het is nog steeds beren koud nu nog nachtvorst. Veel mensen hebben de griep. Feem heeft een dubbele longontsteking en ook Joop doet mee. Met opa gaat alles goed,rustig aan dan komt hij er wel. Nu lieve Robbert we horen wel weer van je. de 24ste April ga ik voor een oog. Hou je goed en en doe voorzichtig, groetjes en een kus van opa en oma.